چسب سیلیکون نسوز چیست؟
چسب های نسوز سیلیکونی به چسب های بدون بویی گفته می شود که می تواند فشار ها و تنش های سخت را تحمل کند و در برابر آن ها مقاومت نشان دهد. چسب سیلیکون نسوز می تواند دمایی را تا حدود 300 درجه سانتی گراد تحمل کند و از خود مقاومت نشان دهد.
با توجه به موادی که در ساخت این چسب سیلیکونی استفاده شده است، این چسب سیلیکونی می تواند در برابر موادی مانند، نفت ها و انواع روغن، و مواد پتروشیمی دیگر مقاومت بسیار خوبی از خود نشان دهند، در واقع این مقاومت به دلیل تکنولوژی جدیدی است که در ساخت آن به کار برده اند.
به چسب های سیلیکونی چسب های درز بندی هم گفته می شود، زیرا از این چسب ها برای درز بندی و آب بندی استفاده می شود، این چسب از مواد پلی ملی ساخته شده است و در واقع از مواد شیمیایی آلی ساخته شده اند. به دلیل این مواد شیمیایی که در این چسب به کار برده شده است، مقاومت این محصول بالا رفته است و هم در دمای بالا و هم در دمای پایین قابل استفاده است و از قدرت کشسانی و کششی بالایی برخورد دار است.
ویژگی چسب سیلیکونی نسوز:
- این چسب ها عایق و رسانا خوبی هستند و در برابر اشعه فرابنفش مقاومت نشان می دهند و خاصیت خود را از دست نمی دهند.
- چسب سیلیکونی نسوز به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل می کنند و در مواردی از آن در برابر آتش استفاده می کنند.
- این چسب نسوز چسبندگی خوبی در موادی مانند کاشی، سرامیک، استیل، آلومینیوم و… دارند و همچنین این چسب ضد آب بوده و از رشد قارچ ها نیز جلوگیری می کند.
- چسب های سیلیکونی نسوز مقاوم در برابر آب و رطوبت و… هستند و در هر هوا و محیطی می توان از این چسب ها استفاده نمود. همچنین در برابر بسیاری از مواد های شیمیایی بی اثر هستند و خاصیت خود را نگه می دارند.
- چسب های سیلیکونی می تواند در برابر دمایی کمتر از 75 درجه سانتی گراد تا بیشتر از 300 درجه سانتی گراد را تحمل کنند.
کاربرد چسب سیلیکونی نسوز:
- از این چسب ها برای درز گیری توالت دستشویی، سینک های ظرف شویی و… استفاده می شود.
- در هنگام ساخت شیشه های دو جداره برای اینکه دو شیشه را به هم متصل کنند از این چسب استفاده می کنند.
- برای پر کردن و آب بندی چند لایه به هم از چسب های سیلیکونی استفاده می کنند که خاصیت کشسانی و چسبندگی فوق العاده ای دارد.
آپدیت 5 آذر 98
درباره چسب سیلیوکونی بیشتر بدانید
چسب سیلیوکونی به عنوان یک فرم ژله ای شکل بی بو از چسب شناخته می شود. ویژگی مهم این چسب ساختار متفاوت آن از دیگر ترکیبات پلیمری است و وجود همین ترکیبات شیمیایی خاص باعث می شود تا این فرآورده مقاومت دمایی بسیار بالایی هم در گرما و هم در سرما داشته باشد. علاوه بر ویژگی مقاومت دمایی چسب سیلیکونی در برابر سایر چسب ها باید به قدرت کششی، کشسانی بالای آن اشاره کرد.
کاربرد چسب سیلیکونی :
کاربرد اصلی و مهم چسب سیلیوکونی در درز بندی، عایق بندی، اتصال و آب بندی است و حتی قابلیت این را دارد که از آن برای کار با قطعات الکترونیکی استفاده کنیم. با این حال برای استفاده از این چسب باید به نکات مهمی توجه کرد که در ادامه به آن می پردازیم.
ویژگی های چسب سیلیکونی :
مقاومت دمایی بسیار خوب چسب سیلیکونی باعث می شود تا این چسب در دمای بسیار بالا یا پایین عملکرد خوبی داشته باشد و مقاومت آن در بازه دمایی منفی 75 تا 200 درجه سانتی گراد است، این چسب همچنین در برابر اشعه فرابنفش UV نیز مقاومت دارد و هم چنین از رشد قارچ جلوگیری می کند. ولی باید دانست که بهترین دما برای خشک شدن این چسب درجه ای بین 5 تا 40 سانتی گراد و رطوبتی بین 5 درصد تا 95 درصد است. به طور کلی برای خشک شدن این چسب در ضخامت معمولی 24 ساعت زمان لازم است و اگر ضخامت آن بسیار زیاد باشد تا 48 ساعت نیز زمان خواهد برد.
انواع چسب سیلیکونی :
از نظر شیمیایی چسب سیلیکونی به دو گروه طبقه بندی می شود:
چسب سیلیکونی استوکسی در هنگام خشک شدن شروع به آزاد کردن ماده اسید استیک می کند و بوی غلیظ و تیزی از خود منتشر می کند.
چسب سیلیکونی خنثی در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که در محیط شاهد حضور جیوه باشیم و این چسب سیلیکونی با جیوه واکنشی نشان نمی دهد و باعث خرابی در کار نمی شود. چسب سیلیکونی خنثی به نسبت چسب استوکسی دارای مقاومت و ماندگاری بسیار بالایی است.
چسب سیلیکونی در چندین رنگ عرضه می شود که هر کدام کاربردهای مختلفی دارد:
چسب سیلیکونی شفاف در شیشه های آکواریم و درز گیر سینک ظرفشویی استفاده می شود.
چسب سیلیکونی سفید در آب بندی پنجره و یا درز گیری وان حمام و روشویی و کاشی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
چسب سیلیکونی مشکی نیز در چسباندن شیشه ماشین مورد استفاده قرار می گیرد.
برای چسباندن ihs سی پی یو از کدومیک استفاده میشه؟
سلام لطفا با فروشگاه تماس بگیرید